top of page

טיפים ממני

המטבח הדל פחמימה מאופיין ברשימת חומרי גלם מעט שונה ממה שאנחנו מכירים ורגילים מאפייה ובישול "רגילים" ולכן ריכזתי פה עבורכם רשימת טיפים הנוגעים לחומרי הגלם שאנו משתמשים בהם במטבח ביתי מודע פחמימה.

בגלל הרצון להתאים את המתכונים לרגישויות שונות אני מצרפת לכם גם אפשרויות לתחליפים שונים.

קריאה מהנה ! עדי

על שמרים בתזונה דלת פחמימה

מה הכי חסר לכם בתזונה דלת פחמימה-קיטוגנית?
אני חושבת שלפחות 80% מכם אמרתם לעצמכם עכשיו "לחם"!
והרבה פעמים אני שואלת את עצמי למה לחם? יש כל כך הרבה מאכלים ודברים טעימים ומספקים מסביבנו - אז למה דווקא לחם?

קיטו שפוי

כשאומרים לכם תזונה קיטוגנית, מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש?

כמה מילים על קמח שקדים

מה אפשר להכין מקמח שקדים, מה ההבדל בין קמח שקדים לבין שקדים טחונים ואיפה הכי משתלם לקנות?

תזונה דלת פחמימה וירידה במשקל

האם באמת יש קשר בין השניים?

כל מה שרציתם לדעת על תחליפי ביצים

לביצה יש תפקיד עיקרי בתזונה דלת פחמימה, ובכל מתכון יש לביצה חשיבות שונה. אילו תחליפים יש ואיך יודעים מה התחליף המתאים ביותר ?

הכל על קמח שקדים וקמח קוקוס

קמח שקדים וקמח קוקוס, שני סוגי הקמחים החשובים ביותר במטבח דל פחמימה. לצד הערכים התזונתיים הנפלאים שלהם, הם "מתנהגים" כמו קמח לכל דבר ומגוון אפשרויות המתכונים שניתן להכין מהם הוא אינסופי. כאן תוכלו ללמוד עליהם וכיצד להשתמש בהם באפייה דל"פית.

ממתיקים שמותרים בתזונה דלת פחמימה

קיימים בשוק סוגים רבים של ממתיקים וכאן אפרט באילו ממתיקים מומלץ להשתמש בתזונה דלת פחמימה, אילו הכי טעימים, ללא טעם לוואי, מה יחס ממתיק לסוכר ועוד.

טיפים והמלצות לשימוש בחמאה ושמנים

חמאה ושמנים - חומרי גלם שהם קריטיים בבישול ואפייה "רגילים" ועוד יותר בבישול ואפייה בריאים.
קבלו ממני רשימת טיפים והמלצות.

הסוד לעוגה בחושה רכה ונימוחה בתזונה דלת פחמימה

במסגרת היותי חובבת מושבעת של עוגות בחושות, אני רוצה לשתף אתכם בכמה טיפים והמלצות על המצרכים שכדאי שיהיו לכם תמיד בשלוף כדי לאפות עוגה מנחמת עם ריח עוטף שמתפשט בכל הבית ב-5 דק' בלבד. התחליפים אותם אפרט כאן הם פתרונות מצויינים גם עבור מי שרוצה קינוחי פרווה / רגיש לגלוטן.

Beige and Black Modern Fashion Collection Email Header (1).jpg
DSC02154.jpg
רוצים להיות הראשונים לדעת 
על מתכונים חדשים והטבות?
הזינו פה כתובת מייל!

תודה רבה ! נשאר בקשר !

© זכויות שמורות לתפריט 2022

bottom of page