top of page
טיפים ממני
המטבח הדל פחמימה מאופיין ברשימת חומרי גלם מעט שונה ממה שאנחנו מכירים ורגילים מאפייה ובישול "רגילים" ולכן ריכזתי פה עבורכם רשימת טיפים הנוגעים לחומרי הגלם שאנו משתמשים בהם במטבח ביתי מודע פחמימה.
בגלל הרצון להתאים את המתכונים לרגישויות שונות אני מצרפת לכם גם אפשרויות לתחליפים שונים.
קריאה מהנה ! עדי
הסוד לעוגה בחושה רכה ונימוחה בתזונה דלת פחמימה
במסגרת היותי חובבת מושבעת של עוגות בחושות, אני רוצה לשתף אתכם בכמה טיפים והמלצות על המצרכים שכדאי שיהיו לכם תמיד בשלוף כדי לאפות עוגה מנחמת עם ריח עוטף שמתפשט בכל הבית ב-5 דק' בלבד. התחליפים אותם אפרט כאן הם פתרונות מצויינים גם עבור מי שרוצה קינוחי פרווה / רגיש לגלוטן.

bottom of page









