top of page

הסיפור שלי

אני עדי גבירצמן, נשואה לארז ואמא לליעם, ליהי וליאל המקסימים. חיה ונושמת אוכל, אירוח ומטבח ולא מפסיקה לחלום, ליצור ולגוון בבישול ובאפייה ולהתרגש מארוחה טעימה בכל יום מחדש.
 

את דרכי המקצועית התחלתי דווקא בתחום העיצוב כבת לאמא אדריכלית. שנים חייתי בעולמות העיצוב, מלימודי עיצוב אופנה בשנקר, תואר ראשון בעיצוב תעשייתי בבצאלאל ותואר שני במנהל עסקים בניהול עיצוב באוניברסיטת פראט שבניו יורק הרחוקה.

אחרי הרבה שנים שבהם חיינו בניו יורק ובמהלכן עסקתי בניהול עיצוב חנויות וחלונות ראווה ואחריהן גם כמה שנים של עבודה בתחום הפרסום והתוכן בעולמות העיצוב והלייף סטייל הגיעה לה הקורונה ושינתה את חיי.
 

המטבח שהיה במשך שנים תחביב אהוב פתאום תפס יותר ויותר זמן בחיי היום יום ובמקביל החלטתי לעשות שינוי משמועתי באורח החיים שלי שבא לידי ביטוי גם בתזונה.
 

השינוי שעשיתי הגיע מצורך, אחרי שנים רבות (מאז שאני ילדה) שבהן תמיד סבלתי מכאבי בטן וכאבים בגוף ואחרי מחקר וחשיפה הדרגתית לאופני תזונה שונים ממה שהכרתי עד כה, כמו הקיטו, הפליאו והדל פחמימה, החלטתי להתחיל לבחון עם עצמי מה מתאים לי ומה יגרום לי להרגיש יותר טוב וזו היתה בעצם ההתחלה.

DSC02154.jpg
WhatsApp Image 2021-11-02 at 16.30.38.jpeg

אז למה קראתי לבלוג שלי התפריט?

כי בכל בוקר אחרי שאני מפזרת את הילדודס במסגרות, אני עומדת במטבח וסוקרת את המלאי במקרר ובארונות ומחליטה מה יהיה התפריט שלנו לאותו היום.

מה תמצאו אצלי בתפריט?

הגישה שלי היא שאוכל צריך להיות יפה, מגרה, טעים ומספק, כי אחרת לא נוכל ולא נרצה להיצמד לתזונה כזו או אחרת גם במידה ונצטרך.
 

הבלוג מלא במתכונים שניסיתי, פיתחתי והכנתי לאורך השנים האחרונות, כולם ללא גלוטן, ללא תוספת סוכר ומתאימים גם לתזונה דלת פחמימה. המתכונים מחולקים לכמה וכמה קטגוריות, כמו למשל: לחמים ולחמניות, תבשילים ופשטידות, עוגות ועוגיות, מתכונים לארוחות צהריים, מתכונים לילדים ועוד.

המגוון שבבלוג יאפשר לכם להרכיב ארוחות שלמות מהמאכלים שאהובים ומוכרים לכם, רק בגרסה בריאה ומודעת פחמימה.

המתכונים האלה מגיעים אליכם היישר מהמטבח ומשולחן האוכל שלי ושל משפחתי.

מקווה שתהנו מהם כמו שאני חולמת שיקרה בזמן שאני מצלמת ומתעדת לכם אותם.

עדי

צילום מסך 2021-11-06 145300.png
DSC02126_edited.jpg
bottom of page