תזונה דלת פחמימה וירידה במשקל
האם באמת יש קשר בין השניים?
הרבה אנשים פונים אלי בנוגע לערך הקלורי של המתכונים ורוצים לדעת האם מתכונים דלי פחמימה עוזרים לירידה במשקל?!
מבחינתי המעבר לתזונה דלת פחמימה נבע בעיקר מהרצון לאורח חיים תזונתי בריא יותר, הגוף שלי ממש ביקש שינוי, סבלתי מכאבי גב, כאבי בטן והרגשתי חלשה ועייפה, כשהדברים העיקריים שרציתי להוריד מהתפריט היומי שלי היו גלוטן וסוכר.
כמה שבועות אחרי ההחלטה ותחילת השינוי התחלתי להרגיש "הקלה", הרגשתי נעים בסוף כל ארוחה וחלק גדול מהתופעות שליוו אותי לאורך שנים החלו להיעלם
אני אוכלת דברים פחות מעובדים, יותר מוקפדים ובהכנה ביתית, מה שבסופו של דבר הביא איתו גם ירידה יחסית משמעותית במשקל.
בכל מקרה, בגלל שמדובר בשינוי משמעותי באורח חיים שכל אחד מגיע אליו מסיבות שונות, תמיד כדאי להתייעץ עם איש מקצוע/מלווה, כמו תזונאי/ת, רופא/ה לקבלת תוצאות מיטביות בתהליך נכון ומבוקר.