top of page
לחם חלבון עסיסי קיטוגני - הנאה מובטחת!
מצרכים:
10 חלבונים
1/4 כפית מלח
1 כוס אבקת חלבון
1/2 כוס קמח שקדים
1 כף אבקת פסיליום
2 כפיות אבקת אפייה
*ניתן להשתמש בחלמונים הנותרים להכנת מיונז ביתי
הכנה:
1. לחמם תנור ל-160C ולהכין תבנית לחם עם נייר אפייה מעל.
2. בקערת מיקסר להקציף חלבונים עם מלח, עד שנוצר קצף מעט קשיח (5-7 דק׳).
3. להוסיף לחלבונים המוקצפים את אבקת החלבון, קמח השקדים, הפסיליום ואבקת האפייה ולערבב עד לאיחוד הרכיבים.
4. להעביר את התערובת אל התבנית.
5. להכניס לתנור לאפייה של כ-30 דק׳, עד להזהבה.
להשאיר את הלחם להתקררות הדרגתית בתנור כבוי כשדלת התנור פתוחה חלקית. 30-40 דק׳.
bottom of page