top of page

לחם עשיר בחלבון

דל פחמימה | ללא גלוטן

30 דקות אפייה בתנור

10 פרוסות בכיכר

60 דק׳ וזה מוכן!

< למתכון הקודם

לחם חלבון עסיסי קיטוגני - הנאה מובטחת!

מצרכים:

10 חלבונים

1/4 כפית מלח

1 כוס אבקת חלבון 

1/2 כוס קמח שקדים 

1 כף אבקת פסיליום 

2 כפיות אבקת אפייה

*ניתן להשתמש בחלמונים הנותרים להכנת מיונז ביתי



 

הכנה:


1. לחמם תנור ל-160C ולהכין תבנית לחם עם נייר אפייה מעל. 

2. בקערת מיקסר להקציף חלבונים עם מלח, עד שנוצר קצף מעט קשיח (5-7 דק׳).

3. להוסיף לחלבונים המוקצפים את אבקת החלבון, קמח השקדים, הפסיליום ואבקת האפייה ולערבב עד לאיחוד הרכיבים. 

4. להעביר את התערובת אל התבנית. 

5.   להכניס לתנור לאפייה של כ-30 דק׳, עד להזהבה.  

להשאיר את הלחם להתקררות הדרגתית בתנור כבוי כשדלת התנור פתוחה חלקית. 30-40 דק׳.


bottom of page