כשבא לנו להכין משהו מהיר ומנחם לכל בני הבית, פיצה זה הדבר הראשון שעולה לראש. המתכון הזה מזכיר מאוד את הפיצה מקפיצה במרקם של הבסיס. יש בו מעט "לחמיות" וזה מה שעושה אותו לכל כך טעים, עשיר ומנחם.
מצרכים:
בסיס:
2 כוסות קמח שקדים
1/4 כוס קמח קוקוס
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
3 ביצים
1/2 כוס חמאה מומסת
1/2 כוס חלב שקדים
תוספות:
1 כוס רוטב עגבניות ללת"ס (מתכון לרוטב מרגריטה ביתי)
1.5 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת (כוס וחצי. ניתן לשלב בין מוצרלה לגאודה/עמק)
1/2 כוס זיתים ירוקים פרוסים
הכנה:
בסיס:
1. לחמם תנור ל-160C.
2. בקערה לערבב קמחים, אבקת אפייה, אבקת שום ומלח.
3. להוסיף ולערבב ביצים, חמאה וחלב שקדים.
4. לפזר בתבנית ולהכניס לתנור למשך 18-22 דק', עד להזהבה של הקצוות.
תוספות והרכבה:
1. לפזר מעל הבצק רוטב עגבניות, גבינה ותוספות.
2. להכניס לתנור ל-10 דק' נוספות, עד שהגבינה נמסה ומזהיבה והפיצה נראית מוכנה.
פיצה מקפיצה ביתית
30 דקות אפייה בתנור
ללא גלוטן | דל פחמימה
8 ריבועי פיצה
30 דק' וזה מוכן!