איך עומדים בפיתוי בפני לחמים ומאפים?
הרבה פעמים שואלים אותי האם לא קשה לי לשבת בשולחן ליד לחמים ומאכלים אחרים שפחות מומלצים בתזונה דלת פחמימה. והתשובה שלי היא תמיד "תהיו מוכנים".
יך עומדים בפיתוי בפני לחמים ומאפים?
הרבה פעמים שואלים אותי האם לא קשה לי לשבת בשולחן ליד לחמים ומאכלים אחרים שפחות מומלצים בתזונה דלת פחמימה. והתשובה שלי היא תמיד "תהיו מוכנים".
מה זאת אומרת להיות מוכנים? תכינו לעצמכם מראש מאכלים ונשנושים כמו קרקרים, לחמים, לחמניות שיהיו לכם בשלוף, כך שבארוחה שבה לא כולם אוכלים דל פחמימה:
1. לא תהיו רעבים.
2. יהיו לכם דברים טעימים ומותרים לאכול.
אז מה למשל אפשר להכין מראש?
אני משתדלת תמיד להכין במהלך הסוף שבוע 2 סוגי קרקרים שיהיו לי זמינים בארוחת בוקר או ערב. בנוסף, אני תמיד דואגת להכין לי משהו מתוק שיהיה לי לקינוח או לקפה של אחר הצהריים. בד"כ אני ממליצה לא לקנח או לנשנש בין לבין ובד"כ כשאוכלים טוב עד ששבעים גם לא מרגישים צורך, אבל אם כבר, אז בואו תהיו מוכנים.
אם זה עוגיות או מאפינס, או עוגה בחושה.
מה עוד? אני דואגת שתמיד יהיה מרק. מרק עוף עם הרבה עצמות וכל טוב שישב והתבשל במשך מלא שעות על האש ותמיד משביע וסופר בריא.
את ההכנות שלי אני בדרך כלל עושה בסוף השבוע, כי אז יש לי יותר זמן.
אז הפעם לקראת הסופ"ש אני מצרפת לכם לכאן רעיונות ל-3 מתכונים שכדאי לכם להכין בסופ"ש כי הם יהיו לצידכם במהלך השבוע.
סלסלת לחמניות:
https://bit.ly/36EX9IV
עוגיות בראוניז:
https://bit.ly/3Hh9rnd
טוסטעים:
https://bit.ly/3LWJaOP