נקניק שוקולד שילדים אוהבים
ללא גלוטן | ללא תוספת סוכר
ללא אפייה בתנור
20-30 פרוסות
בעיני הפשטות תמיד מנצחת!
וזה כנראה מה שהופך את המתכון הכל כך מוכר הזה לאחד המתכונים האהובים בכל הזמנים.
בגרסה ה"רגילה" שלו, השילוב המנצח הוא בין תערובת שוקולדית לשברי בסקוויט פתי בר ולכן בגרסה הדלת פחמימה שלו, נתחיל עם הכנה של עוגיות דלות פחמימה.
מצרכים:
2 כוסות של עוגיות שוקולד צ'יפס דל"פ, שבורות לחתיכות בגודל בינוני
1.5 כוסות שברי שוקולד מריר/ללא תוספת סוכר (כוס וחצי)
1 כוס חמאת שקדים
1/2 כוס סירופ מתוק ללא תוספת סוכר
1/4 כוס שמן קוקוס/חמאה מומסת
הכנה:
1. בקערה שמתאימה למיקרו להמיס ביחד שוקולד, חמאת שקד, סירופ מתוק, וחמאה (או שמן קוקוס).
2. לערבב ליצירת תערובת אחידה וחלקה.
3. לשפוך את תערובת השוקולד מעל העוגיות השבורות.
4. לגלגל את התערובת לגליל/לשטח בתבנית בגודל של 20/20 ס"מ (לרפד לפני כן את התבנית בנייר אפייה).
5. לשים במקפיא למשך 2-3 שעות עד שניתן לפרוס בקלות ל"עוגיות".
*לשמור במקפיא עד להגשה.