top of page
ידעתם שאפשר להכין לחם קיטוגני מעולה בלי ביצים?
גם אני לא.. עד שעליתי על המתכון המושלם הזה!
שילוב מדויק בין קמח שקדים, אבקת חלבון וגואר גאם שמייצר לחם פשוט ומעולה שמתאים לכריכים ולטוסטים! ואין מצב שאתם לא מכינים אותו!

מצרכים:
1.5 כוסות קמח שקדים
1.5 כוסות אבקת חלבון מי גבינה
1/3 כוס חמאה מומסת
1/2 כף קסנטן גאם
3 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1 כוסות מים חמים-רותחים
הכנה:
1.לחמם תנור ל-180C, ולהכין תבנית לחם עם נייר אפייה מעל.
2.לערבב בקערה גדולה את הרכיבים היבשים של המתכון.
3.באיטיות למזוג את המים החמים אל הקערה ולערבב ליצירת בלילה סמיכה.
4.להוסיף את החמאה המומסת לערבב (מתקבלת תערובת סמיכה אבל עדיין נוזלית.
5.להעביר את התערובת אל תבנית האפייה ולהכניס לתנור לאפייה של כ-15 דק׳, עד להזהבה ועד שקיסם נעוץ יוצא נקי.
6.לצנן לגמרי לפני שפורסים ומגישים.
bottom of page