top of page

לחם כרובית לכריכים וטוסטים

דל פחמימה | ללא גלוטן

35 דק' אפייה בתנור

12 פרוסות לכריך

50 דק' וזה מוכן!

< למתכון הקודם

מתכון לפרוסות לחם כרובית דל פחמימה שמתאים כבסיס לכריך בוקר ולטוסט או לחילופין לכריך ארוחת צהריים עם פסטרמה ואסאדו ביתיים, ירקות וממרח מיונז.
מנה עשירה בטעם-דלה בגלוטן ובפחמימות.

מצרכים:

לתערובת הלחם:

3 ביצים L

3 כוסות כרובית מגוררת (בערך כרובית אחת קטנה)

1 כפית תבלין Italian Seasoning 

1/2-1 כפית אבקת שום

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

1 כוס מוצרלה מגורדת

1/4 כוס פרמז'ן מגורדת


לממרח מיונז:

3 כפות מיונז

1 קובייה של פטרוזיליה קצוצה קפואה 

1 קובייה של בזיליקום קצוץ קפוא 

מעט מלח

1-2 כפות מים

הכנה:

1. לחמם תנור ל-180C ולסדר תבנית אפייה עם נייר אפייה.

2. במעבד מזון לערבב ביחד את כל המצרכים למעט הפרמז'ן.

3. לשטח ולסדר את התערובת בצורה של ריבועים (פרוסות) באמצעות סכין ומרית. 

כ-2 כפות גדושות של תערובת לכל פרוסה. *לרווח היטב בין פרוסה לפרוסה.

4. להכניס לתנור לאפייה של 25-30 דק'.

5. להוציא מהתנור ולפזר מעט פרמז'ן מגורדת מעל לכל פרוסה ולהחזיר לתנור להמשך אפייה של 4-5 דק'.

6. לקרר 5 דק' בתבנית ואח''כ להעביר אל רשת צינון לפני ההגשה.

*ניתן לאחסון בכלי סגור בקירור ולחמם מעט לפני ההגשה.


ממרח מיונז

-לערבב את כל המצרכים היטב בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

Beige and Black Modern Fashion Collection Email Header (1).jpg
DSC02154.jpg
רוצים להיות הראשונים לדעת 
על מתכונים חדשים והטבות?
הזינו פה כתובת מייל!

תודה רבה ! נשאר בקשר !

© זכויות שמורות לתפריט 2022

bottom of page