top of page

לחם כרובית לכריכים וטוסטים

דל פחמימה | ללא גלוטן

35 דק' אפייה בתנור

12 פרוסות לכריך

50 דק' וזה מוכן!

< למתכון הקודם

מתכון לפרוסות לחם כרובית דל פחמימה שמתאים כבסיס לכריך בוקר ולטוסט או לחילופין לכריך ארוחת צהריים עם פסטרמה ואסאדו ביתיים, ירקות וממרח מיונז.
מנה עשירה בטעם-דלה בגלוטן ובפחמימות.

מצרכים:

לתערובת הלחם:

3 ביצים L

3 כוסות כרובית מגוררת (בערך כרובית אחת קטנה)

1 כפית תבלין Italian Seasoning 

1/2-1 כפית אבקת שום

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

1 כוס מוצרלה מגורדת

1/4 כוס פרמז'ן מגורדת


לממרח מיונז:

3 כפות מיונז

1 קובייה של פטרוזיליה קצוצה קפואה 

1 קובייה של בזיליקום קצוץ קפוא 

מעט מלח

1-2 כפות מים

הכנה:

1. לחמם תנור ל-180C ולסדר תבנית אפייה עם נייר אפייה.

2. במעבד מזון לערבב ביחד את כל המצרכים למעט הפרמז'ן.

3. לשטח ולסדר את התערובת בצורה של ריבועים (פרוסות) באמצעות סכין ומרית. 

כ-2 כפות גדושות של תערובת לכל פרוסה. *לרווח היטב בין פרוסה לפרוסה.

4. להכניס לתנור לאפייה של 25-30 דק'.

5. להוציא מהתנור ולפזר מעט פרמז'ן מגורדת מעל לכל פרוסה ולהחזיר לתנור להמשך אפייה של 4-5 דק'.

6. לקרר 5 דק' בתבנית ואח''כ להעביר אל רשת צינון לפני ההגשה.

*ניתן לאחסון בכלי סגור בקירור ולחמם מעט לפני ההגשה.


ממרח מיונז

-לערבב את כל המצרכים היטב בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

bottom of page