top of page
מתכון ללחם ״גבינה״. לחם שהבצק שלו הוא על בסיס גבינת מוצרלה, והוא רך וכייפי במיוחד. מתאים מאוד כבסיס לכריך, וגם כבסיס לטוסט
מצרכים:
200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (אפשר לשלב בין 100 גר' מוצרלה ו-100 גר' גאודה)
100 מ"ל שמנת חמוצה (אפשר יוגורט יווני במקום)
100 גרם קמח שקדים
2 ביצים
1 כפית אבקת אפייה
1/3 כוס של גרעיני דלעת/חמנייה/שומשום לקישוט
הכנה:
1. לחמם תנור ל-200.
2. בקערה בגודל בינוני לערבב היטב את כל הרכיביםף לקבלת תערובת אחידה.
3. להעביר את הבלילה המוכנה אל תבנית משומנת או עם נייר אפייה.
4. לפזר מעל את השומושום או הגרעינים.
5. להכניס לתנור למשך 20-30 דק', עד להזהבה.
bottom of page