top of page

לאפה ב-10 דקות

דל פחמימה | ללא גלוטן

3-4 דקות על מחבת

8-10 לאפות

10 דק' וזה מוכן!

< למתכון הקודם

מתכון משגע ללאפה מהירה במחבת שיכולה להיות חלק או בסיס לארוחה קיטוגנית נפלאה.

מצרכים:

90 גרם קמח שקדים

20 גרם קמח קוקוס

2 כפיות שטוחות של קסנטן גאם

1 כפית אבקת אפייה

1/4 כפית מלח

1 כפית חומץ תפוחים

1 ביצה

3 כפות מים

הכנה:

1. במעבד מזון לערבב את הרכיבים היבשים.

2. להוסיף לתערובת היבשים  את הרכיבים לפי הסדר הבא:

-חומץ תפוחים

-ביצה

-מים

ולהמשיך לערבב עד לקבלת בצק.

3. להכניס למקרר להתייצבות למשך כ-10 דק'.

4. להוציא את הבצק מהמקרר ולבצוע ל-6 חתיכות.

5. כל חתיכה לגלגל לכדור ולרדד בין 2 ניירות אפייה עד לקבלת הצורה והגודל הרצוי של הלאפה (לרדד לגובה של 1-2 מ"מ).

6. לחמם מחבת (בלי שמן) על אש בינונית ו"לאפות" את הלאפות, כל צד במשך 3-4 דק', עד לקבלת נקודות הזהבה.

bottom of page