top of page
מתכון משגע ללאפה מהירה במחבת שיכולה להיות חלק או בסיס לארוחה קיטוגנית נפלאה.

מצרכים:
90 גרם קמח שקדים
20 גרם קמח קוקוס
2 כפיות שטוחות של קסנטן גאם
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1 כפית חומץ תפוחים
1 ביצה
3 כפות מים
הכנה:
1. במעבד מזון לערבב את הרכיבים היבשים.
2. להוסיף לתערובת היבשים את הרכיבים לפי הסדר הבא:
-חומץ תפוחים
-ביצה
-מים
ולהמשיך לערבב עד לקבלת בצק.
3. להכניס למקרר להתייצבות למשך כ-10 דק'.
4. להוציא את הבצק מהמקרר ולבצוע ל-6 חתיכות.
5. כל חתיכה לגלגל לכדור ולרדד בין 2 ניירות אפייה עד לקבלת הצורה והגודל הרצוי של הלאפה (לרדד לגובה של 1-2 מ"מ).
6. לחמם מחבת (בלי שמן) על אש בינונית ו"לאפות" את הלאפות, כל צד במשך 3-4 דק', עד לקבלת נקודות הזהבה.
bottom of page