לחם שכולו שקדים, גרעינים ואגוזים פשוט להכנה, מהיר, מפנק ועשיר. אפשר לשלב מבחר רחב של גרעינים/אגוזים/שקדים לפי מה שאוהבים, כל עוד יהיה סה"כ של 2.5 כוסות.
מה עוד חשוב לדעת?
1. ניתן להמיר את החמאה עם שמן קוקוס.
לחם שכולו שקדים, גרעינים ואגוזים פשוט להכנה, מהיר, מפנק ועשיר.
אפשר לשלב בו מבחר רחב של גרעינים/אגוזים/שקדים לפי מה שאוהבים, כל עוד יהיו לכם בסה"כ 2.5 כוסות של תערובת.
מה עוד חשוב לכם לדעת?
1. ניתן להמיר את החמאה עם שמן קוקוס.
2. לצנן את המאפה בתבנית במשך כ-15 דק' אחרי שהוא יוצא מהתנור. אחר כך להוציא מהתבנית ולהמתין עד שיתקרר לגמרי לפני שפורסים (כשעה).

מצרכים:
1/2 כוס זרעי פשתן
1/2 כוס פיסטוק או אגוזי לוז (טבעיים)
1 כוס שקדים לבנים מולבנים וחצויים או קשיו (טבעיים)
1/2 כוס שומשום
3 ביצים L
1/4 כוס חמאה מומסת/שמן קוקוס
1/2 כפית מלח
הכנה:
1. לחמם תנור ל-160C ולהכין תבנית אפייה ללחם (משומנת או עם נייר אפייה).
2. לערבב ביחד את כל הרכיבים לפי הסדר הזה: תמהיל שקדים, אגוזים וגרעינים, ביצים וחמאה.
3. להעביר את תערובת אל תבנית האפייה.
4. להכניס לתנור לאפייה למשך 45 דק'.
5. לצנן את הלחם במשל כ- 15 דק' בתוך התבנית ולהוציא מהתבנית לצינון מוחלט לפני שפורסים.