top of page
עוגיית שוקולד פאדג' דלת פחמימה. קריספית מבחוץ ורכה מבפנים. אפשר ואפילו מומלץ עם קצפת או גלידה בצד.
מצרכים:
3 כוסות קמח שקדים
1 כוס ממתיק
6 כפות קקאו אורגני ללת״ס
1/2 כפית אבקת סודה
1/4 כפית מלח
3/4 כוס חמאה מומסת
3 ביצים טרופות
2 כפיות תמצית וניל
100 גרם שברי שוקולד מריר ללת״ס
הכנה:
1. לחמם תנור ל-170C.
2. בקערת מיקסר לערבב ביחד קמח שקדים, ממתיק אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
3. להוסיף לקערה חמאה, תמצית וניל וביצים ולערבב לקבלת תערובת אחידה.
4. לקפל אל תוך התערובת את שברי השוקולד.
5. להעביר את תערובת העוגיות אל תבנית אפייה משומנת או עם נייר אפייה באמצעות כף - כל עוגייה כף גדושה מהתערובת.
6. להרטיב את הידיים, להחליק ולשטח מעט את העוגיות.
7. להכניס לתנור ל-13-15 דקות.
bottom of page