top of page
יש לי פטיש מטורף לעוגיות קוקוס של פסח, רק שעוגיות של פסח מגיעות בדרך כלל עם תוספת מכובדת של סוכר ולכן עבדתי על גרסה מחודשת לעוגיות קוקוס ושוקולד שיקח לכם 5 דק' להכין.
הן טעימות ולאוהבי הקוקוס הן גן עדן לכל ימות השנה.
מצרכים:
1/4 כוס שמן קוקוס
50 גרם חמאה מומסת
2 כפות ממתיק
4 חלמונים
1 כוס שברי שוקולד ללת״ס
1 כוס שבבי קוקוס לא ממותקים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)
הכנה:
1. לחמם תנור ל-170C.
2. להכין תבנית עם נייר אפייה מעל.
3. בקערה בגודל בינוני לערבב ביחד שמן קוקוס, חמאה, ממתיק, חלמונים.
4. להוסיף לתערובת שבבי קוקוס ולערבב היטב לקבלת תערובת אחידה. להוסיף את שברי השוקולד והאגוזים ולערבב היטב.
5. להעביר את התערובת עם כף אל התבנית. להשאיר קצת מרווח בין עוגייה לעוגייה.
6. להכניס לתנור למשך 15-20 דק' עד להזהבה.
* לצנן לגמרי לפני ההגשה.
bottom of page