עוגיות תבלינים רכות וטעימות וראו הוזהרתם-ממכרות! תערובת התבלינים תלויה ברמת הנועזות שלכם ויכולה לכלול קינמון, מוסקט, ג'ינג'ר, ציפורן ואפילו הל. אז זו ההזדמנות שלכם להיכנס למטבח ולבדוק כמה אתם הרפתקנים.

מצרכים:
4 כפות חמאה רכה/שמן קוקוס
1 ביצה L
1 כף מים
2.5 כוסות קמח שקדים (שתיים וחצי כוסות)
2 כפות ממתיק + 2 כפות אינסטנט פודינג וניל ללת״ס
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית תבלין ג'ינג'ר
1 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C.
2. בקערה לערבב עם מערבל ידני, חמאה, ביצה ומים.
3. בקערה נוספת לערבב קמח שקדים, ממתיק, פודינג, אבקת סודה לשתייה ותבלינים.
4.להוסיף את תערובת היבשים לקערה עם הרכיבים הרטובים ולערבב היטב לקבלת תערובת בצקית.
5. בעזרת ידיים מעט רטובות ליצור מהתערובת כדורים (כפית אחת גדושה של תערובת לעוגיה).
6. לאפות 12-15 דק', עד להזהבה.
* לקראת הגשה לפדר עם מעט ממתיק אבקת סוכר.