מהיר ועצבני זה לגמרי התיאור שמתאים לטוסט המדליק הזה.
כשמגיע סוף היום ותוקף אותנו רעב ובא לנו משהו טעים "כאן ועכשיו", אנחנו מכינים בכמה דק' את הבסיס לטוסט וממלאים במה שמתחשק, גבינה צהובה, צ'דר, פטריות, בצל ועוד.
מנה טעימה ומשביעה !!
מצרכים:
3 כפות קמח שקדים
1/2 כפית אבקת אפייה
מלח
1 ביצה
2 כפות חמאה מומסת
תוספות:
גבינה צהובה, גבינת צ'דר, פטריות, זיתים, זעתר, בצל, טימין ועוד.
הכנה:
1. בקערה בינונית לערבב קמח שקדים עם אבקת אפייה, מלח וביצה.
2. להוסיף אל התערובת את החמאה המומסת תוך כדי ערבוב עם מטרפה לתערובת הקמח שקדים ולערבב לקבלת תערובת אחידה.
3. לשפוך את התערובת למחבת חמה ו"לאפות" כמה דק' עד שנראה מוכן (מזכיר פנקייק גדול). *אחרי 1-2 דק' להפוך לצד השני.
4. להוריד מהמחבת את הבסיס שהתקבל ולחצות לשניים.
5. למלא כמו טוסט רגיל - גבנ"צ, צ'דר, זיתים, פטריות ועוד.
6. להחזיר למחבת לחימום של כ-1-2 דק' מכל צד (מכוסה), עד שהגבינה מותכת ונמתחת.
* להגיש חם.