מתכון לפודינג ילדות של פעם, בטעמי שוקולד עשירים ומנחמים.
2 ד ברים שכדאי לשים אליהם לב במתכון הזה:
1. הכמויות של הממתיק במתכון מייצרות תוצר סופי מתוק מאוד יחסית, כך שאם בא לכם משהו יותר עדין מבחינת המתיקות, פשוט תוריד 1-2 כפות של ממתיק.
2. הקסנטן גאם אמדו חשבו במתכון משום שהוא זה שמייצר את המרקם של המעדן/פודינג.
במידה ואתם פחות אוהבים להשתמש בקסנטן גאם, אתם יכולים להמיר אותו בגואר גאם או במקרה הזה, ב-1/2 כף של ג׳לטין.

מצרכים:
1.5 כוסות שמנת מתוקה להקצפה/1 כוס שמנת מתוקה + 1/2 כוס חלב שקדים
1/4 כוס ממתיק, שמתוכה נשים 1 כפית אבקת שוקו ללת״ס
1/2 כוס אבקת קקאו אורגני
1/2 כפית תמצית וניל
1/4 כפית קסנטן גאם
הכנה:
1. בסיר קטן מעל אש קטנה, לחמם במשך כ-5 דק׳ שמנת מתוקה, ממתיק, אבקת קקאו ותמצית וניל.
2. לפזר מעל את הקסנטן גאם (להשתדל באופן שווה מעל התערובת שבסיר) ולטרוף במהירות וביסודיות ליצירת תערובת אחידה ועד לעיבוי והסמכה של התערובת. בערך 10 דק' של ערבוב מהיר, על אש בינונית.
3. להעביר לצנצנות/כוסות קינוח (מספיק ל-4 מנות).
4. להעביר למקרר למשך שעה-שעתיים.
* ניתן לשמור אטום במקרר במשך כ-5 ימים.