קבלו ממני גרסה מדליקה של הסמור’ס, שהיא ללא תוספת סוכר או גלוטן והיא בעצם מזכירה נקניק שוקולד, שמשלב בתוכו עוגיות דל”פ, מרשמלו דל”פ ושוקולד ללת”ס.
תוכלו למצוא מגוון מתכונים לעוגיות דל"פ מהירות הכנה, כאן באתר, בקטגוריה של עוגיות ומתוקים. כל עוגיה שתבחרו תוכל לככב פה כחלק מהמתכון.
למתכון:
http://bitly.ws/FYg9
בנוסף, תוכלו למצוא את המתכון למרשמלו גם כן באתר, בקטגוריה של מתכונים לילדים. למתכון:
http://bitly.ws/FYfA
מצרכים:
3/4 כוס שוקולד חלב ללת”ס
2 כפות חמאה
1.5 כוסות של עוגיות קיטו שבורות (מתכון של העוגיות שוקולד צ’יפס ללת”ס)
1.5 כוסות של מרשמלו קיטוגני ביתי (כוס וחצי)
חתוך לקוביות קטנות
הכנה:
1. לכסות תבנית של 23/13 ס”מ בנייר אפייה.
2. בקערה בגודל בינוני להמיס ביחד שוקולד וחמאה, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
3. לקפל לתוך השוקולד המומס את שברי העוגיות וחתיכות המרשמלו ולערבב היטב עד שהכל מצופה בשוקולד.
4. להעביר ולשטח את התערובת בתבנית.
5. להכניס למקפיא למשך שעה לפחות.
6. להוציא את התערובת שהתקשתה בעזרת נייר האפייה ולהניח מעל משטח חיתוך.
7. לפרוס עם סכין חדה למרובעים בגודל הרצוי.
* לאחסן במקרר או במקפיא עד להגשה.