סורבה גלידה שוקולדי ועשיר לימי הקיץ החמים.
המתכון מיועד למכונת הגלידה של נינג׳ה.
לנוחיותכם יש באתר מתכונים נוספים לגלידות שאינם דורשים מכונת גלידה.
כמו למשל: גלידת חמאת בוטנים
ארטיק תות שמנת שוקולדי
מצרכים:
תערובת:
180 מ"ל קרם קוקוס קר (אחרי לילה במקרר)
3 כפות ממתיק אבקת סוכר
2 כפות אבקת קקאו אורגני
1 כף סירופ מייפל קיטו
1 כפית תמצית וניל
240 מ"ל חלב שקדים
תוספות:
חופן אגוזי פקאן קצוצים גס
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
כ-20-30 גרם שוקולד מריר ללת"ס קצוץ גס
הכנה:
תערובת:
1. בקערה בגודל בינוני לערבב היטב את כל רכיבי התערובת ולהעביר לכלי הקיבול שמגיע עם מכונת הגלידה של נינג׳ה.
* שימו לב! הכמות של התערובת מספיקה למלא 2 כלי קיבול.
בנוסף, אין למלא את הכלים מעל לקו המסומן.
הכנה והגשה:
1. להוציא מהמקפיא את הכלי עם התערובת ולהסיר את המכסה.
2. לוודא שהלהב מחובר למכסה של המכונה, לסגור את כלי הקיבול של המכונה ולהכניס אותו אל המכונה.
3. ללחוץ ON ולבחור בתוכנית "גלידה לייט". להריץ את תוכנית ההכנה של ה"גלידה לייט" 2-3 פעמים, עד לקבלת מרקם חלק ומושלם של גלידת שוקולד מטריפת חושים!
4. ועכשיו לחלק המגניב של הוספת התוספות!
5. ליצור "בור" במרכז המיכל עם הגלידה המוכנה ולשפוך לתוכו את תערובת האגוזים/שקדים/שוקולד שקצצנו.
6. להכניס את המיכל שוב אל המכונה וללחוץ על הכפתור של "תוספות".
אחרי סיום הפעולה תהיה לכם גלידת ניו יורק פאדג' שוקולד ביתית! בלי סוכר ובלי גלוטן!