top of page

מיני פיצות

דל פחמימה | ללא גלוטן

10-12 יחידות

30 דק' וזה מוכן !

פיצות קטנות ומשגעות לארוחת ערב מגוונת וקלילה.
כמו בפיצה "רגילה" גם כאן אפשר להיות יצירתיים עם התוספות-בצל, פלפלים, עגבניות, זיתים וגם בלי תוספות.
מה חשוב לכם לדעת פה? אם אתם נמנעים מעגבניות/רוטב עגבניות, תוסיפו רק גבינה מעל עם תוספות/תבלינים.

מצרכים:

לבצק:

4 ביצים

2 כוסות גבינת צ'דר כתומה מגורדת

2 כפות פרמז'ן

1/2 כפית תבלין פיצה

1 כוס קמח שקדים

חמאה/שמן זית לטיגון


לרוטב פיצה:

1 פחית שימורים עגבניות מרוסקות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית אבקת שום

1/4 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית תבלין פיצה

קורט תבלין צ'ילי


תוספת:

1 כוס גבינה צהובה, מגורדת (גאודה/עמק/מוצרלה)

2 כפות זיתים ירוקים/שחורים פרוסים או חתוכים לרבעים

¼ כפית תבלין פיצה

הכנה: 

רוטב:

1. לערבב ביחד במחבת או סיר קטן את רכיבי הרוטב.

2. לכסות ולבשל על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם. לערבב מידי פעם.


בסיס:

1. לחמם תנור ל-200C.

1. לערבב בקערה את כל רכיבי הבסיס, עד לקבלת בלילה אחידה.

2. ליצוק את התערובת של הבסיס למחבת משומנת-כף גדושה של תערובת לכל יחידה.

3. לחכות מספר דקות עד שהבסיסים מתחילים להתמצק ולהתנתק מהדפנות. להפוך לצד השני בעזרת 2 כפות ולהמתין עוד 1-2 דקות עד שמוכן.


הרכבה ואפייה:

1. להניח את ביסיסי המיני פיצות על גבי תבנית עם נייר אפייה.

2. להניח כף של רוטב מעל כל יחידה.

3. לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת, לתבל במעט תבלין לפיצה ולהניח מעל כמה פרוסות זיתים.

4. להכניס לתנור למשך כ-10 דק', עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.

* להגיש חם

bottom of page