top of page

במחיר מיוחד

מתאים לתזונה דלת פחמימה ותזונה ללא גלוטן

שבבי שוקולד צ'יפס

נטיפי שוקולד חלב ללת"ס שמתאימים לאפייה.

WhatsApp Image 2023-03-27 at 09.46.34 (8).jpeg

נטיפי שוקולד חלב ללא תוספת סוכר במידת המתיקות המדויקת. נוחים מאוד לשימוש במתכונים שמבקשים שוקולד צ'יפס, כמו למשל עוגיות, בראוניז וכד'.

ואיזה כיף שאתם מקבלים את המוצר שאני כל כך אוהבת בהנחה מיוחדת של 5%!

לקבלת הנחה הקליקו על הלינק

עוגיות בראוניז שוקולדיות במיוחד

ללא גלוטן | ללא תוספת סוכר

10-12 עוגיות

20 דק' וזה מוכן!

שוקולדיות ומנחמות בטירוף-העוגיות האלה יושבות בול תחת ההגדרה של ללכת בלי ולהרגיש עם.
10 דק' הכנה ואפשרות קלילה לגרסה טבעונית.
מה חשוב שתדעו כאן?
העוגיות יוצאות רכות מהתנור ומגיעות להתמצקות סופית בקירור, ולכן גם אם נראה לכם שאחרי 11-12 דק' אפייה הן עוד לא מוכנות, תוציאו אותן מהתנור כי הן כבר מוכנות.
מה עוד? תחכו שהעוגיות יתקררו לגמרי לפני שאתם עוטפים אותן באבקת ממתיק.

מצרכים:

1 כוס קמח שקדים
2 כפות אבקת קקאו / 1 כף אבקת קקאו אורגני + 1 כף אבקת שוקו ללא תוספת סוכר
1/4 כפית מלח
1/8 כפית אבקת סודה
1/4 כוס מיני פצפוצי שוקולד
2 כפות אבקת ממתיק
2 כפות חלב שקדים/סויה/אגוזי לוז
1 כף חמאה מומסת
**למתכון טבעוני, להמיר בכף שמן MCT או שמן קוקוס או כף נוספת של תחליף לחלב**
אבקת ממתיק לציפוי

הכנה: 

1. לחמם תנור ל-170C.
2. לערבב ביחד את כל המצרכים לקבת תערובת אחידה (למעט שברי השוקולד).
3. אם רטוב מידי לשים במקרר כמה דק' עד שתערובת מתמקצת. אם היא יבשה, להוסיף מעט מים.
4. להרטיב את הידיים וליצור כדורים. במרכז כל כדור ליצור גומה ולשים 1-2 חתיכות קטנות של שוקולד ולגלגל שוב לכדור. להניח על משטח האפייה ולמחוץ בעדינות עם כרית כף היד. להכניס לתנור ל-11-12 דק'.
5. לפדר או לגלגל באבקת סוכר ממתיק.

bottom of page