התחליף המושלם למיונז האהוב, בגרסה בריאה יותר ומזינה יותר.
התחליף המושלם למיונז האהוב, בגרסה בריאה יותר ומזינה יותר.
ואיזה כיף שאתם מקבלים את המוצר שאני כל כך אוהבת בהנחה מיוחדת של 5%!
לקבלת הנחה הקליקו על הלינק
כרובית מצופה ואפוייה
דל פחמימה | ללא גלוטן
קערת כרוביות
40 דק' וזה מוכן!
מה חשוב לדעת?
1. אתם יכולים לשחק בתבלון של הציפוי הראשון והשני, למשל: תוסיפו לתערובת המיונז גם שום, או אולי קוקוננט אמינוס כדי לקחת את זה לכיוון מעט אסיאתי, או מייפל ללא סוכר כדי לתת לתוספת שלכם גוון יותר מתקתק. מגוון האפשרויות הוא כמעט אינסופי.
2. הכרובית לא יוצאת קריספית, אלא רכה ונימוכה. אם חשקה נפשכם בביס יותר קראנצ'י, תבשלו את הכרובית במים רק 10 דק', ואח"כ תטגנו אותה.
3. במידה ואתם לא שומרים כשרות, אני ממליצה להוסיף לתערובת של הקמח שקדים גבינת פרמז'ן - זה יוצא פגז !
מצרכים:
1 כרובית בינונית, מחולקת לפרחים
1 כוס מיונז
2 כפיות חרדל
2 כוסות קמח שקדים
2 כפות תבלין פילדלפיה
1 כפית מלח דק
הכנה:
1. לחמם תנור ל-200C ולהכין תבנית עם נייר אפייה.
2. לבשל את פרחי הכרובית במים רותחים במשך כ-15 דק', עד שהיא מתחילה להתרכך.
3. לסנן את הכרובית מהמים ולהניח אותה כדי שתגיר נוזלים ותתקרר מעט.
4. להכין 2 קערות. הראשונה עם תערובת של מיונז וחרדל. השנייה עם תערובת של קמח שקדים ותבלינים.
5. להתחיל עם טבילת פרחי הכרובית בתערובת של המיונז והחרדל (אפשר להיעזר במברשת סיליקון). להמשיך עם העברת הכרובית לקערה של הקמח שקדים ולעטוף אותה בעזרת כף מכל הצדדים. להניח על תבנית האפייה.
6. להכניס לתנור למשך כ-30 דק', עד להזהבה של הציפוי.
להגיש חם.