top of page

במחיר מיוחד

מתאים לתזונה דלת פחמימה ותזונה ללא גלוטן

רוטב ברביקיו ללת"ס

התוספת המושלמת למנות מדליקות כמו כנפיים ונתחי עוף.

WhatsApp Image 2023-03-27 at 09.46.34 (8).jpeg

עולם הרטבים הוא עולם מאתגר בתזונה הקיטוגנית/דלת פחמימה, וזה משום שרטבים כוללים בדרך כלל כמות גבוהה של סוכר. לרוטב הזה יש טעם נפלא שהוא תוספת מדליקה למנות בשריות, כמו למשל: כנפיים, המבורגר ועוד.

ואיזה כיף שאתם מקבלים את המוצר שאני כל כך אוהבת בהנחה מיוחדת של 5%!

לקבלת הנחה הקליקו על הלינק

כנפיים ברוטב טריאקי דל"פ

דל פחמימה | ללא גלוטן

20-25 כנפיים

40 דק' וזה מוכן!

עם רוטב חריף, צ'ילי מתוק, ובלי רוטב בכלל - הכנפיים הן הנשנוש/ארוחה הכי טעימה (וגם זולה) שתוכלו להכין במהירות.
יש דרכים שונות להכין אותן, החל מבישול ברוטב או טיגון, ועד לאפייה בתנור או צלייה על האש.
עם רוטב חריף, צ'ילי מתוק, ובלי רוטב בכלל - הכנפיים הן הנשנוש/ארוחה הכי טעימה (וגם זולה) שתוכלו להכין במהירות.

יש דרכים שונות להכין אותן, החל מבישול ברוטב או טיגון, ועד לאפייה בתנור או צלייה על האש.
המתכון שלפניכם קל, מהיר, קיטוגני, ומשמש כבסיס לגרסאות שונות עם רטבים שונים.
אז מול משחק כדורגל, או סתם עם חברים כי זה ממש טעים...

מצרכים:

1 קילו כנפיים
2 כפות פפריקה מעושנת
2 כפות תבלין סטייק/עוף
מלח לפי הטעם
1-2 כפות שמ"ז
*לקבלת פריכות, ניתן להוסיף 1-2 כפות אבקת אפייה לתערובת התבלינים/משרה

מצרכים שניתן להוסיף כדי ליצור רוטב בסגנון "חמוץ/מתוק":
3-4 כפות רוטב ברביקיו ללא תוספת סוכר
1-2 כפות קוקונט אמינו (תחליף דל פחמימה לרוטב סויה)
כמה טיפות (1/4 כפית) שמן שומשום

הכנה: 

להדגשת הטעמים, אני ממליצה להשרות את הכנפיים בתיבול כשעתיים לפחות (בקירור).
1. בקערה קטנה לערבב ביחד את התבלינים ואת האבקת אפייה.
2. במגש להניח את הכנפיים, אחרי שטיפה שלהן במים וייבוש קל בעזרת נייר מגבת.
3. לזלף מעל הכנפיים שמן זית ולפזר את תערובת התבלינים היטב מכל צידי הכנפיים.
4. לשים בקירור למשך 1-2 שעות לפחות.
5. לחמם תנור ל-220C, או מכשיר נינג'ה ל-200C (תוכנית Air Fry).
6. להכניס מגש או תבנית עם הכנפיים לתנור למשך 40-50 דק' (באמצע להפוך אותן לקבלת רמת מוכנות והזהבה שווה).
*במידה ומתאפשר לכם, מומלץ להניח את הכנפיים מעל רשת לתנור שמונחת מעל תבנית. באופן הזה הכנפיים חשופות לחום מכל כיוון והנוזלים שלהם נשארים על התבנית (ולא נוזלים לתחתית התנור).
*במידה ואתם מכינים את הכנפיים בנינג'ה, להכניס למכשיר למשך 20-25 דק' (אחרי כ-12 דק' להפוך אותן לקבלת רמת מוכנות והזהבה שווה).
7. במידה ואתם רוצים להוסיף רוטב לכנפיים, ערבבו ובשלו בסיר קטן את רכיבי הרוטב עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
8. את הרוטב אפשר להוסיף לכנפיים במהלך זמן ההכנה בתנור או אחרי שהן מוכנות לפני ההגשה.
9. לפזר מעל ירק או מעט שומשום קלוי ולהגיש חם.

bottom of page