התוספת המושלמת לארוחה אסייאתית דלת פחמימה.
.jpeg)
רוטב טריאקי מתקתק ועדין, על בסיס קוקוס וללא תוספת סוכר. נפלא כתוספת לכל מנה אסייאתית בגרסה המאוזנת והדלת פחמימה שלה.
ואיזה כיף שאתם מקבלים את המוצר שאני כל כך אוהבת בהנחה מיוחדת של 5%! לצפייה בעגלת הקניות שלי וקבלת ההנחה הקליקו כאן
לקבלת הנחה הקליקו על הלינק
סירות חסה עם תב שיל עוף אסייאתי
דל פחמימה | ללא גלוטן
3-4 מנות
40 דק' וזה מוכן!
רוטב הטריאקי הוא בעצם הממתיק של הבישול האסייאתי-הפעם בלי סוכר ובלי סויה.

מצרכים:
1/2 קילו עוף טחון
1 ראש ראש ברוקולי קצוץ קטן-בינוני
1 בצל לבן קצוץ דק
1-2 שיני שום כתושות
1 גזר קלוף ומגורד לג'וליאנים קטנים
102 כפות שמ"ז לטיגון הירקות והעוף
לרוטב:
2-3 כפות קוקונט אמינו (תחליף דל פחמימה לרוטב סויה)
1 כף צ'ילי מתוק ללת"ס
1 כף טריאקי קוקונט אמינו (תחליף דל פחמימה לרוטב טריאקי)
1/4 כפית שמן שומשום
להגשה:
6-8 עלי חסה מהסוג שאתם אוהבים
אפשרות: בוטנים קלויים וקצוצים
הכנה:
1. במחבת סוטאז' לחמם שמן זית ולטגן את העוף הטחון עד שמשנה את צבעו ללבן.
2. להוציא את העוף מהמחבת, ולהוסיף את הבצל. לטגן עד לשקיפות.
3. להוסיף למחבת את הברוקולי ואת הגזר ולבשל ביחד 5-7 דק', עד להתחלת הריכוך של הירקות.
4. להוסיף את רכיבי הרוטב ואת השום, לערבב ולבשל ביחד כ-10 דק', עד להסמכה קלה של הרוטב וריכוך של הירקות למידה הרצויה.
5. להוסיף למחבת את העוף ולערבב הכל ביחד. לטעום תיבול. לערבב ביחד ולבשל ביחד 4-5 דק'.
6. לשים מעל כל עלה חסה 2-3 כפות של תבשיל עוף מוכן מעט בוטנים קצוצים ולהגיש חם