top of page

אז מה חשוב שתדעו על הפיצה הזו?
יקח לכם 15 דק' להכין אותה, אחרי 25 דק' כבר תתנו את הביס הראשון, ויהיה לכם טעים טעים טעים!
היא עשויה מ-3 רכיבים בלבד ותהיו בשוק מכמה שקל ומהיר להכין אותה!

מצרכים:

לרוטב:

2 כפות גדושות של רסק עגבניות

1/2 כפית תבלין פיצה

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית צ'ילי גרוס

1/2 כפית מלח אטלנטי דק

1/2 כפית ממתיק "סוכר חום" (אפשר גם ממתיק "רגיל")


לתחתיות פיצה:

2 ביצים בטמפ' החדר

2 כפות גדושות של ממרח שקדים

קורט מלח אטלנטי דק


לתוספות:

1 כוס גבינת גאודה מגורדת

50 גרם גבינת פטה

10 זיתים קלמטה

עלי זעתר/תבלים זעתר

הכנה:

רוטב:

1. במחבת קטנה לערבב ביחד את רכיבי הרוטב.

2. להביא להרתחה ולהמשיך לבשל מכוסה על אש קטנה במשך כ-10 דק', עד לצמצום והסמכה של הרוטב. לערבב מידי פעם. 


בסיסים לפיצה:

1. בקערה קטנה לטרוף ביחד ביצים עם ממרח שקדים ומלח, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

2. להעביר את התערובת ל-3 צלחות זכוכית קטנות שמתאימות למיקרו (כ-10 ס"מ קוטר, כ-1/4 כוס תערובת לכל צלחת).

3. כל צלחת לחמם במיקרו על חום מירבי במשך דקה עד שמתקבלת מעין "חביתייה".

4. כל חביתייה לצרוב במחבת חמה במשך 1-2 דק' מכל צד להתמצקות מלאה והופעת סימני הזהבה וצריבה.


הרכבה והכנה:

1. לחמם תנור ל-200C.

2. מעל כל בסיס לפזר ולמרוח רוטב עגבניות. מעל הרוטב לפזר גבינה ותוספות.

3. להכניס לתנור ל-10 דק', עד שהגבינה נמסה והפיצה נראית מוכנה.

* להגיש חם ולהנות !!

< בחזרה לפיצות

פיצה יוונית מ-3 רכיבים

10 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

3 פיצות אישיות

25 דק׳ וזה מוכן!

bottom of page