אז מה חשוב שתדעו על הפיצה הזו?
יקח לכם 15 דק' להכין אותה, אחרי 25 דק' כבר תתנו את הביס הראשון, ויהיה לכם טעים טעים טעים!
היא עשויה מ-3 רכיבים בלבד ותהיו בשוק מכמה שקל ומהיר להכין אותה!
מצרכים:
לרוטב:
2 כפות גדושות של רסק עגבניות
1/2 כפית תבלין פיצה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית צ'ילי גרוס
1/2 כפית מלח אטלנטי דק
1/2 כפית ממתיק "סוכר חום" (אפשר גם ממתיק "רגיל")
לתחתיות פיצה:
2 ביצים בטמפ' החדר
2 כפות גדושות של ממרח שקדים
קורט מלח אטלנטי דק
לתוספות:
1 כוס גבינת גאודה מגורדת
50 גרם גבינת פטה
10 זיתים קלמטה
עלי זעתר/תבלים זעתר
הכנה:
רוטב:
1. במחבת קטנה לערבב ביחד את רכיבי הרוטב.
2. להביא להרתחה ולהמשיך לבשל מכוסה על אש קטנה במשך כ-10 דק', עד לצמצום והסמכה של הרוטב. לערבב מידי פעם.
בסיסים לפיצה:
1. בקערה קטנה לטרוף ביחד ביצים עם ממרח שקדים ומלח, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2. להעביר את התערובת ל-3 צלחות זכוכית קטנות שמתאימות למיקרו (כ-10 ס"מ קוטר, כ-1/4 כוס תערובת לכל צלחת).
3. כל צלחת לחמם במיקרו על חום מירבי במשך דקה עד שמתקבלת מעין "חביתייה".
4. כל חביתייה לצרוב במחבת חמה במשך 1-2 דק' מכל צד להתמצקות מלאה והופעת סימני הזהבה וצריבה.
הרכבה והכנה:
1. לחמם תנור ל-200C.
2. מעל כל בסיס לפזר ולמרוח רוטב עגבניות. מעל הרוטב לפזר גבינה ותוספות.
3. להכניס לתנור ל-10 דק', עד שהגבינה נמסה והפיצה נראית מוכנה.
* להגיש חם ולהנות !!
פיצה יוונית מ-3 רכיבים
10 דקות אפייה בתנור
ללא גלוטן | דל פחמימה
3 פיצות אישיות
25 דק׳ וזה מוכן!