top of page

עוגיות קוקוס ושוקולד

25 דק' וזה מוכן!

ללא תוספת סוכר | ללא גלוטן

15 דק' אפייה בתנור

13-15 עוגיות

יש לי פטיש מטורף לעוגיות קוקוס של פסח, רק שעוגיות של פסח מגיעות בדרך כלל עם תוספת מכובדת של סוכר ולכן עבדתי על גרסה מחודשת לעוגיות קוקוס ושוקולד שיקח לכם 5 דק' להכין.
הן טעימות ולאוהבי הקוקוס והן גן עדן לכל ימות השנה.

מצרכים:

1/4 כוס שמן קוקוס

50 גרם חמאה מומסת

2 כפות ממתיק

4 חלמונים

1 כוס שברי שוקולד

1 כוס שבבי קוקוס לא ממותקים

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס (לא חובה)

הכנה:

1. לחמם תנור ל-170C.

2. להכין תבנית עם נייר אפייה מעל.

3. בקערה בגודל בינוני לערבב ביחד שמן קוקוס, חמאה, ממתיק וחלמונים.

4. להוסיף לתערובת שבבי קוקוס ולערבב היטב לקבלת תערובת אחידה. להוסיף את שברי השוקולד והאגוזים ולערבב היטב.

5. להעביר את התערובת עם כף אל תבנית האפייה ולהשאיר קצת מרווח בין עוגיה לעוגיה.

6. להכניס לתנור למשך 15-20 דק' עד להזהבה.

* לצנן לגמרי לפני ההגשה.

bottom of page