סופגניות קיטו מושלמות בגרסאות שונות!

מצרכים:
1 כוס קמח שקדים
3 כפות אבקת חלבון מי גבינה
1 כפית גואר האם
2 כפיות אבקת אפייה
3 כפות ממתיק אבקת סוכר
2 ביצים
1/3 כוס חמאת שקדים/אגוזים
2-3 טיפות תמצית בטעם מייפל או וניל (לא חובה)
2 כפות גדושות של יוגורט יווני/שמנת חמוצה
לציפוי של הסופגניות:
2 כפות ממתיק אבקת סוכר
לציפוי של הצ׳ורוס:
2 כפות ממתיק סוכר חום
2 כפיות קינמון
שמן קוקוס/MCT לטיגון עמוק
הכנה:
1) בקערה לערבב את המרכיבים היבשים.
2) בקערה נפרדת לערבב את המרכיבים הרטובים.
להוסיף את תערובת המרכיבים היבשים אל תערובת המרכיבים הרטובים ולערבב ליצירת תערובת אחידה.
3) להעביר את התערובת לשקית זילוף או לקערה ולהניח במקרר להתייצבות של כשעה לפחות (אפשר גם להשאיר ללילה).
4) עבור הצ׳ורוס, לקטום את קצה שקית הזילוף כך שישאר פתח בקוטר של כ-0.5 עד 1 ס״מ.
5. לזלף את הבצק בצורה של ״נחשים״ אל סיר קטן עם שמן עמוק חצי רותח ולהמתין עד לקבלת הזהבה משני צידי ה״נחש״.
*ממליצה להיות בקרבת הסיר ו״לשחק״ עם גובה האש, משום שהצ׳ורוס יכולים להישרף בקלות.
6. עבור הסופגניות, להרטיב מעט את הידיים וליצור מהבצק כדורים בקוטר של כ-1 ס״מ.
7. להניח את הכדורים בסיר עם השמן הרותח. הספוגניות יקבלו הזהבה בצידן התחתון (זה שנמצא בתוך השמן) ומיד יתהפכו אל הצד השני עד לקבלת הזהבה מלאה.
8. להניח את הצ׳ורוס או הסופגניות מעל רשת סינון למשך כמה דק׳ ואחר כך על נייר מגבת לספיגת השמן.
9. לפדר עם ממתיק אבקת סוכר בסמוך להגשה.