top of page


עוגות בחושות אישיות ורכות בצורה בלתי רגילה עם טוויסט קינמוני קטן בעלילה.
למי שנמנע מיוגורט בשל ערכי פחמימה, ניתן להמיר בשמנת חמוצה.
ואם בא לכם קראנץ' קטן אפשר להוסיף לתערובת קצת שקדים/אגוזים, קטן יחסית בערכי פחמימה ועושה את העבודה.

מצרכים:

1/2 2 כוסות קמח שקדים
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
3 ביצים, טרופות
1 גביע יוגורט, 200 גרם
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס ממתיק סוויטנגו

לציפוי
50 גרם חמאה, מומסת
1 כף ממתיק, אבקת סוכר
1 כפית קינמון טחון

הכנה:

1. לחמם תנור ל-180C.

2. להניח כוסות נייר אפייה בתבנית מאפינס/מעל תבנית אפייה רגילה. לשמן את נייר האפייה עם מעט חמאה מומסת (לא חובה).

3. בקערה בגודל בינוני לערבב חומרים יבשים.

4. להוסיף לקערה ביצים, יוגורט, ותמצית וניל.

5. להעביר את התערובת אל התבנית, 2-3 כפות לכל יחידה (גובה 3/4 - העוגות תופחות בתנור).

6. להכניס לתנור למשך 20 דק', עד להתמצקות וקבלת הזהבה קלה.

7. בקערה קטנה לערבב את אבקת הממתיק עם הקינמון.

8. להמיס במחבת או במיקרו חמאה.

9. להבריש חמאה מעל כל עוגה ולטבול בתערובת הסוכר והקינמון.

*לצנן מעט לפני הגשה.

עוגות אישיות בנגיעות קינמון

ללא תוספת סוכר | ללא גלוטן

20 דק' אפייה בתנור

9 עוגות אישיות

bottom of page