top of page

תערובת פטריות

דל פחמימה | ללא גלוטן

ללא זמן אפייה בתנור

קערה בינונית

40 דק' וזה מוכן!

קבלו מתכון לתערובת פטריות משגעת, אותה הנחתי מעל טוסט לחם חלבון ביתי ומעליו זילפתי איולי משגע וחברים, זו דוגמא למנת גורמה יומיומית שממש קל ומהיר להכין!

מצרכים:

לתערובת הפטריות:

3 כפות חמאה 

340 גרם תערובת פטריות פרוסות 

1/2 כפית תימין טרי

מלח/פלפל לפי הטעם

 

 לויניגרט תימין:

1/4 כוס חומץ בן יין אדום 

3 כפות תימין טרי 

2 כפות מיונז ביתי 

1 בצל שאלוט קצוץ

1/2 כוס שמ״ז 

מלח, פלפל לפי הטעם


קישוט והגשה:

1/4 כוס שבבי גבינת פרמז׳ן

1/2 כפית גרידת לימון 

1/2 כפית עלי תימין טריים

הכנה:

תערובת הפטריות:

1. במחבת בינונית להמיס חמאה. 

2. להוסיף את הפטריות והתימין ולבשל עד לקבלת גוון זהוב, כ-8 דק׳. 

3. לתבל במלח ופלפל. 

 

ויניגרט:

1. בעזרת בלנדר מוט לטחון את כל רכיבי הממרח למעט השמ״ז. 

2. להוסיף בהדרגה ובזמן שהבלנדר ממשיך לעבוד את השמ״ז, עד לקבלת תערובת אחידה לממרח.


להניח את תערובת הפטריות מעל פרוסת לחם או פיצה דל״פ. 

לזלף מעל את הויניגרט ולקשט עם מעט פרמז׳ן ותימין. 

bottom of page