top of page
מתכון בריא ומהיר שיכול להיות חלק מארוחת ערב קלילה וחלבית או חלק מבראנץ' עשיר. בכל אופן אני ממליצה להגיש לצד רוטב איולי ביתי או רוטב על בסיס מיונז.
מצרכים:
מצרכים לקציצות:
3 קופסאות טונה (שמן או מים), מסוננות
1/2 כוס קמח שקדים
2 ביצים
חופן פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית לטיגון
מצרכים לרוטב מיונז:
2 כפות גדושות מיונז
1 כפית חרדל
1 שן שום כתושה (אפשר קוביית שום כתוש קפוא)
1 מלפפון חמוץ חתוך דק
1 כפית מיץ לימון סחוט
* בקערה קטנה לערבב את רכיבי הרוטב בעזרת מטרפה.
הכנה:
1. במעבד מזון לטחון ביחד את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. בידיים מעט רטובות או משומנות ליצור מהתערובת קציצות.
3. לחמם במחבת נון סטיק שמן זית חצי עמוק.
4. לטגן את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה.
* להגיש חם.
bottom of page