top of page

פירה כרובית

דל פחמימה | ללא גלוטן

20 דק' אפייה בתנור

מתאים ל-4 סועדים

60 דק' וזה מוכן!

כשבא לנו פירה אבל אנחנו לא רוצים לאכול תפוח אדמה, הכרובית מתייצבת לצידנו לעזרה. ובמתכון הזה הכרובית עוברת 2 תהליכי הכנה, בישול ואפייה, שהופכים אותה לרכה, נימוחה ובעיקר מפקנת.

מצרכים:

1 ראש כרובית מפורק לפרחים

1 כוס גבינת צ'דר מגורדת (מחולק ל-3/4 ועוד 1/4)

1/2 כוס פרמז'ן מגורדת

1 ביצה Large

מלח, פלפל, אבקת שום

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

הכנה:

1. לחמם תנור ל-200C. 

2. לבשל את הכרובית במים רותחים עד לריכוך (30-35 דק').
3. לסנן ממים ולייבש.
4. למעוך את הכרובית עם מזלג עד למרקם של פירה ולסנן שוב ממים.
5. להוסיף לקערה של הכרובית 3/4 כוס צ'דר, פרמז'ן, תבלינים וביצה.
6. להעביר לתבנית אפייה ולפזר מעל את מה שנותר מהצ'דר.
7. להכניס לתנור למשך 20 דק', עד שהגבינה נמסה והפירה משחים בקצוות.
8. לפזר מעל בצל ירוק מעל ולהגיש חם.

Beige and Black Modern Fashion Collection Email Header (1).jpg
DSC02154.jpg
רוצים להיות הראשונים לדעת 
על מתכונים חדשים והטבות?
הזינו פה כתובת מייל!

תודה רבה ! נשאר בקשר !

© זכויות שמורות לתפריט 2022

bottom of page