top of page
תתכוננו לביסים מרעננים ומתוקים שהם מאה אחוז בריאות!
מצרכים:
1 כוס פירורי כרובית טחונים
1 כוס של קוביות דלעת
1/4 כוס שמ״ז
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אפשר להוסיף אבקת שום ופפריקה מתוקה לפי הטעם
1/2 עגבנייה קצוצה לקוביות
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חופן גדוש של כוסברה ופטרוזיליה
רוטב:
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד סחוט
1/4 כוס שמ״ז
מלח ופלפל לפי הטעם
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C.
2. במחבת סוטאג׳ לחמם שמ״ז, ולהוסיף אליו את הכרובית.
3. לבשל ביחד כ-5 דק׳ ואז להוסיף כ-1/3 כוס מים. לבשל מכוסה ועל אש בינונית, עד לריכוך קל. 4. לתבל את ריבועי הדלעת בתערובת של השמ״ז והתבלינים ולהכניס לתנור לאפייה של כ-20 דק׳, עד לריכוך במידה הרצויה.
5. בקערה גדולה לערבב ביחד את רכיבי הסלט, לשפוך מעל את הרוטב ולערבב. לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
bottom of page