יש אינספור גרסאות לסלט ביצים, עם או בלי מיונז, עם יוגורט או גבינת שמנת, עם או בלי חמוצים ועוד ועוד. וזה באמת אחד הסלטים היותר מגוונים, עשירים ובריאים.
משתפת אתכם כאן ב-2 גרסאות שונות לסלט הכל כך מוכר ואהוב הזה.
מצרכים:
לסלט ביצים עם חזרת לבנה וחריפה:
6 ביצים קשות, קלופות וקצוצות
4 כפות מיונז
3-4 כפיות של חזרת לבנה חריפה
2 כפות של מלפפונים חמוצים במלח, קצוצים דק
1 כפית מהמים של המלפפונים החמוצים
1 כף שמיר או עירית קצוצים
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
לסלט ביצים צבעוני:
6 ביצים קשות, קלופות וקצוצות
1/4 כוס מיונז
1/4 כוס יוגורט יווני/מיונז נוסף במקום
1/4 כוס מלפפון חמוץ במלח, קצוץ דק מאוד
1.5 כפות חרדל (כף וחצי)
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
1/4 כוס של סלרי קצוץ דק/בצל ירוק במקום
1/4 כוס גמבה אדומה קצוצה
מלח/פלפל לפי הטעם
מעט פפריקה מעושנת לקישוט ותיבול
הכנה:
1. לערבב את כל הרכיבים ביחד לקבלת תערובת אחידה.
2. לשמור בקירור לפחות שעה לפני ההגשה.