לביבות שהן כמו חטיף, מוגשות לצד מטבל קארי עשיר וממכר בטעם.
מה חשוב לכם לדעת פה?
אפשר להחליף את הקמח קוקוס בקמח שקדים במידה ורוצים (על כף אחת של קמח קוקוס, שימו לפחות 2-3 כפות קמח שקדים).
אני ממליצה להוסיף לתערובת גם קצת גבינת צ'דר כתומה מגורדת. זה יעשיר את הטעם של הלביבה.

מצרכים:
לביבות:
כרובית חתוכה ל"פרחים" (450 גרם)
1 כוס מוצרלה מגורדת
2 ביצים
2-3 כפות קמח קוקוס
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
מטבל איולי קארי:
1 כפית תימין יבש
מיץ סחוט טרי מ-1/4 לימון
מלח, פלפל לפי הטעם
1/2 כפית תבלין קארי
1/2 כוס מיונז
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ (לא חובה)
הכנה:
לביבות:
1.במעבד מזון לטחון את פרחי הכרובית לתערובת פירורית.
2.לאדות את הכרובית במחבת עד לריכוך (אפשר גם במיקרו).
3.להוריד את המחבת מהאש, להוסיף לכרובית את הגבינה המגורדת ולערבב עד שהגבינה נמסה.
4.להוסיף לתערובת ביצים, קמח קוקוס, ובצל ולערבב הכל לתערובת אחידה.
5.להכין את הלביבות במחבת (עדיפות למחבת שקעים), עבור כל לביבה כמות של כף וחצי גדושה מהתערובת.
6.להניח בכל "שקע" את התערובת ואחרי 1-2 דק' לתת לתערובת מעיכה קלה עם החלק האחורי של כף.
7.להמתין שהחלק התחתון של הלביבה יהיה מוזהב לגמרי לפני שהופכים.
8.לטגן כמה דק' מכל צד.
* להגיש חם לצד מטבל.
מטבל:
1.לערבב היטב את כל הרכיבים לקבלת המטבל.
2.לפזר מעל מעט בצל ירוק קצוץ.