top of page

כרובית אנד צ'יז

דל פחמימה | ללא גלוטן

45 דק' אפייה בתנור

מתאים ל-4 סועדים

60 דק' וזה מוכן!

אחד המאכלים האהובים על ילדי הוא מקרוני אנד צ'יז ואם אפשר אז את הסוג שמגיע בקופסה!
אז אזרתי אומץ והצעתי את המתכון הזה ומאז נפתחו בפנינו אפשרויות נוספות.
מה חשוב לכם לדעת?
הכנת רוטב הגבינה קלילה וגמישה מבחינת סוגי הגבינות ובגדול פשוט תזרמו עם מה שיש לכם במקרר.
אני כן ממליצה לנסות לכלול את הצ'דר כי יש לה מתיקות עדינה וצבע יפה וגם את הפרמז'ן שמוסיפה מעט חריפות נעימה.

מצרכים:

2 שקיות כרובית קפואה (בחיתוך ובגודל שאתם מעדיפים)
1 חבילת גבינת צ'דר כתומה מגורדת (200 גרם)
1 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
1 חבילה של שמנת מתוקה/לבישול
50 גרם חמאה
מלח, פלפל
שום גבישי/אבקת שום לפי טעם
קורט אגוז מוסקט

הכנה:

1. מתחילים עם חליטה של הכרובית הקפואה בקערה עם מים רותחים למשך 5-10 דקות.

2. לחמם תנור ל-200C.
בסיר:
1. להרתיח שמנת מתוקה עם חמאה.
2. להוסיף גבינה מגורדת (להשאיר 3-4 כפות בצד).
3. לתבל עם מלח, פלפל, שום ואגוז מוסקט.
4. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. להעביר את הכרובית לסיר ולערבב בעדינות עם הרוטב.
6. להעביר לתבנית משומנת/עם נייר אפייה.
7. לפזר את הגבינה שנותרה מעל ולהכניס לתנור למשך 45 דק' או עד להזהבה.

bottom of page