קטנים, אדומים ועוצמתיים, פירות יער מכילים יחסית פחות סוכר מפירות אחרים, יש בהם הרבה סיבים תזונתיים וכמות גדולה של נוגדי חמצון והם מונעים תחלואה מכל מיני סוגים. בואו נהנה מהיתרונות שלהם במתכון טעים!

מצרכים:
למלית פירות:
2 חבילות של פירות יער (פטל, אוכמניות, מעורב... מה שהצלחתם לשים עליו את היד)
1 כוס תותים חצויים (אפשר גם קפואים)
2 כפות מיץ לימון טרי סחוט
1 כפית גרידת לימון
1/2 כפית סטיביה
1.5 כפית תמצית וניל (כפית וחצי)
3 כפות קמח שקדים
לקרמבל:
1 כוס קמח שקדים
1 כוס פקאנים קצוצים
1/4 כפית קינמון
1/8 כוס ממתיק
4 כפות חמאה
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C ולהכין תבנית מרופדת/משומנת בקוטר של 24 ס"מ.
2. בקערה גדולה לערבב ביחד את מצרכי המלית:
פירות יער, מיץ לימון, גרידת לימון, ממתיק, וניל, קמח שקדים.
3. לפזר בתבנית אפייה שהכנו מראש.
4. במעבד מזון, לערבב את מצרכי הקרמבל:
קמח שקדים, פקאנים, קינמון, ממתיק, חמאה.
לתת כמה פולסים עד להפיכת התערובת לפירורית (כמה שאפשר-גם אם יוצא "גושים" קטנים זה בסדר).
5. לפזר את התערובת של הקרמבל מעל לפירות שבתבנית.
6. להכניס לתנור ל-30-35 דק', עד שהקרמבל משחים והפירות מתרככים.