top of page

עוגת שוקולד בחושה

35 דק' אפייה בתנור

ללא גלוטן | ללא תוספת סוכר

8 פרוסות

45 דק' וזה מוכן!

אין מצב שאתם לא מכינים את העוגה הזו!
1. היא טעימה שאין לתאר
2. לוקח בדיוק 10 דק׳ להכין אותה
3. והבונוס! אין בה גלוטן וסוכר והיא מתאימה לקיטו/דל פחמימה
מדובר במתכון מהיר וקליל לעוגת שוקולד בחושה, שתמהיל הרכיבים שלה הופך אותה למדויקת! ברכות, בלחות ובמתיקות.

מצרכים:

1/2 כוס חמאה 

90 גרם שוקולד ללת״ס (אני ערבבתי כמה סוגי שוקולד-חלב מריר, לבן)

1/2 כוס חמאת שקדים/קשיו 

3 ביצים 

2 כפות אבקת חלבון מי גבינה 

3 כפות ממתיק אבקת סוכר 

3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד ללת״ס

2 כפות אבקת קקאו אורגני 

1 כף אבקת אפייה

 

תבנית ״לחם״ סטנדרטית משומנת או מכוסה בנייר אפייה

נייר אפייה נוסף לכיסוי העוגה בזמן האפייה 

 

הכנה:


1.לחמם תנור ל-170C ולהכין תבנית לחם/אינגליש קייק משומנת או עם נייר אפייה מעל. 

2.בכלי שמתאים למיקרו או מעל סיר בן מארי להמיס ביחד את החמאה עם השוקולד, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. 

3.להעביר את התערובת לקערה בגודל בינוני, להוסיף את חמאת השקדים ולערבב היטב. 

4.בשלב הזה יש להוסיף את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, ולערבב עד להטמעה מלאה של הביצה בתערובת. 

5.בשלב הזה יש להוסיף את הרכיבים היבשים; אבקת חלבון, ממתיק, פודינג ללת״ס, קקאו אורגני, אבקת אפייה. לערבב הכל לתערובת אחידה, חלקה ומעט סמיכה. 

6.להעביר את  הבלילה המוכנה אל תבנית האפייה ולהכניס לתנור למשך 30-35 דק׳, עד לנראות מוכנה ויציבה של העוגה ועד שקיסם נעוץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. 

*מומלץ! אחרי 20 הדק׳ הראשונות של האפייה, להניח נייר אפייה מעל העוגה שבתנור להמשיך לאפות עם נייר האפייה מעל.

7.לצנן כרבע שעה בתוך התבנית ולאחר מכן להעביר את העוגה מעל רשת צינון עד לקירור מוחלט לפי ההגשה. 

8.לשמור בכלי סגור במקום מוצל, עד 5 ימים, או בקירור עד שבוע

Beige and Black Modern Fashion Collection Email Header (1).jpg
DSC02154.jpg
רוצים להיות הראשונים לדעת 
על מתכונים חדשים והטבות?
הזינו פה כתובת מייל!

תודה רבה ! נשאר בקשר !

© זכויות שמורות לתפריט 2022

bottom of page