5 דק׳ להכנת הבלילה ועוד דקה וחצי במיקרו ויש לכם עוגת שוקולד אישית כל כך מפנקת שאני בטוחה שתישאר בספר המתכונים שלכם מכאן והלאה.
מצרכים:
1 כף קמח קוקוס/4 כפות קמח שקדים
1 כף אבקת קקאו אורגני + 1 כף ממתיק כמו סוכר חום
או לחילופין 2 כפות של אינסטנט פודינג שוקולד ללת״ס
1/4 כפית אבקת אפייה
1 כף חמאה מומסת
1 ביצה L
1 כף חלב צמחי (שקדים/קוקוס)
1 כף נטיפי שוקולד ללת״ס
1 כף ממתיק אבקת סוכר לקישוט ולהגשה
הכנה:
1.להבריש מעט מהחמאה המומסת על ספל או קערית שמתאימים למיקרו שבהם נכין את העוגה.
2.בקערית/ספל, לערבב את הרכיבים היבשים.
3.בקערית נפרדת לערבב את הרכיבים הרטובים. להוסיף את תערובת הרטובים אל תערובת היבשים ולערבב היטב לקבלת בלילה אחידה.
4.לפזר אל תוך הבלילה המוכנה את נטיפי השוקולד.
5.להכניס למיקרו ל״אפייה״ בחום מקסימלי, למשך דקה ו-20 שניות, עד שהעוגה נראית מוצקה ומוכנה.
6.להמתין כמה דק׳ לצינון קל, לפדר מעל ממתיק אבקת סוכר ולהגיש.