top of page

עוגת שוקולד אישית בספל

1.5 אפייה במיקרו

ללא גלוטן | ללא תוספת סוכר

מנה אחת

10 דק' וזה מוכן!

5 דק׳ להכנת הבלילה ועוד דקה וחצי במיקרו ויש לכם עוגת שוקולד אישית כל כך מפנקת שאני בטוחה שתישאר בספר המתכונים שלכם מכאן והלאה.

מצרכים:

1 כף קמח קוקוס/4 כפות קמח שקדים
1 כף אבקת קקאו אורגני + 1 כף ממתיק כמו סוכר חום
או לחילופין 2 כפות של אינסטנט פודינג שוקולד ללת״ס
1/4 כפית אבקת אפייה
1 כף חמאה מומסת
1 ביצה L
1 כף חלב צמחי (שקדים/קוקוס)
1 כף נטיפי שוקולד ללת״ס
1 כף ממתיק אבקת סוכר לקישוט ולהגשה

הכנה:

1.להבריש מעט מהחמאה המומסת על ספל או קערית שמתאימים למיקרו שבהם נכין את העוגה.
2.בקערית/ספל, לערבב את הרכיבים היבשים.
3.בקערית נפרדת לערבב את הרכיבים הרטובים. להוסיף את תערובת הרטובים אל תערובת היבשים ולערבב היטב לקבלת בלילה אחידה.
4.לפזר אל תוך הבלילה המוכנה את נטיפי השוקולד.
5.להכניס למיקרו ל״אפייה״ בחום מקסימלי, למשך דקה ו-20 שניות, עד שהעוגה נראית מוצקה ומוכנה.
6.להמתין כמה דק׳ לצינון קל, לפדר מעל ממתיק אבקת סוכר ולהגיש.

Beige and Black Modern Fashion Collection Email Header (1).jpg
DSC02154.jpg
רוצים להיות הראשונים לדעת 
על מתכונים חדשים והטבות?
הזינו פה כתובת מייל!

תודה רבה ! נשאר בקשר !

© זכויות שמורות לתפריט 2022

bottom of page