top of page
מתכון מדליק לעוגה בחושה מאוד אוורירית וקלילה שמקבלת אליה מעט אבקת קקאו והופכת לשוקולדית בקטנה. זו לא עוגת שוקולד עמוסה ויש בה משהו מאוד עדין ונעים. ואם בא לכם לתת לה שדרוג בקטנה תכינו טיפה גנאש ותזלפו מעל לקישוט ותוספת של טעם.
מצרכים:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס חמאה מומסת
3 ביצים Large
1/2 כפית תמצית וניל
1/4 כוס ממתיק
1 כוס קמח שקדים
1 כף קמח קוקוס
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת קקאו
קורט מלח
הכנה:
1. לחמם תנור ל-180C.
2. בקערה בגודל בינוני לערבב רכיבים "רטובים"; שמנת, חמאה, ביצים, וניל.
3. להוסיף לקערה את הרכיבים ה"יבשים"; קמח שקדים, קמח קוקוס, אבקת אפייה, קינמון, ממתיק ומלח.
4. להעביר את התערובת אל תבנית אפייה משומנת/עם נייר אפייה.
5. לאפות כ-30-35 דק', עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
bottom of page