מתכון למיני מאפינס ב-5 דק׳ עבודה שישאיר אתכם לפחות עם סופ״ש טעם של אהבה.
כי הרי שאין כמו הרגע הזה שבו הבית מתחיל להתמלא בריח של אפייה והגוף מתמלא בתחושות של חום, אהבה וזכרונות מתוקים.
במתכון שצולם השתמשתי בתבנית מיני מאפינס עם שקעים בקוטר של כ-3 ס״מ

מצרכים:
1 כוס קמח שקדים
3 כפות אבקת חלבון מי גבינה
1 כפית גואר האם
2 כפיות אבקת אפייה
3 כפות ממתיק אבקת סוכר
2 ביצים
1/3 כוס חמאת שקדים/אגוזים
2-3 טיפות תמצית בטעם מייפל או וניל (לא חובה)
2 כפות גדושות של יוגורט יווני/שמנת חמוצה
2-3 כפות נטיפי שוקולד ללת״ס
לציפוי:
2 כפות ממתיק אבקת סוכר
הכנה:
1.לחמם תנור ל-170C.
2. בקערה בגודל בינוני לערבב את המרכיבים היבשים.
3. בקערה נפרדת לערבב את המרכיבים הרטובים.
להוסיף את תערובת המרכיבים היבשים אל תערובת המרכיבים הרטובים ולערבב ליצירת תערובת אחידה.
לקפל אל התערובת את נטיפי השוקולד.
4. בעזרת כף להעביר את התערובת אל תבנית שקעים משומנת או מסיליקון _1.5 כפות למיני מאפינס-2.5 כפות לתבנית שקדים גדולים יותר).
5.להכניס את התבנית עם הבלילה לתנור למשך כ-13-15 דק׳, עד לקבלת הזהבה קלה.
6.לצנן את המאפינס לגמרי לפני שמוציאים אותם מהתבנית אל כלי איחסון/הגשה.
7.לפדר עם ממתיק אבקת סוכר בסמוך להגשה.