top of page

כמו "עוגת הבית של עלית"

25 דק' אפייה בתנור

ללא גלוטן | ללא תוספת סוכר

10-12 פרוסות

40 דק' וזה מוכן!


הבלילה של העוגה הזו מתבססת על חמאת שקד ואין בה טיפה של קמח. לוקח 10 דק' להכין אותה, והיא קלילה וטעימה ברמות !

מצרכים:

4 ביצים

1 כוס חמאת שקד (לקבלת 5% הנחה על חמאת שקדים כנסו לפה קוד קופון: התפריט)

1 כפית אבקת אפייה

2.5 כפות אבקת קקאו אורגנית (מומלץ להמיר כף אחת באינסטנט פודינג שוקולד ללא תוספת סוכר)

3 כפות ממתיק

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

3 כפות שברי שוקולד מריר או ללא תוספת סוכר

הכנה:

  1. לחמם תנור  ל-180C.

  2. במיקסר לטרוף ביחד ביצים ביחד עם אבקת אפייה, עד שאין יותר גושים והתערובת חלקה.

  3. להוסיף  לתערובת את החמאת שקד, אבקת קקאו, ממתיק, מלח ותמצית וניל ולהמשיך לטרוף במיקסר על מהירות בינונית, במשך 20 שניות, עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. לקפל אל התערובת את שברי השוקולד.

  5. להעביר את התערובת אל תבנית אפייה.

  6. להכניס  לתנור לאפייה של 25-30 דקות.

  7. לצנן לגמרי לפני שפורסים ומגישים.

bottom of page