top of page

נקניק שוקולד שילדים אוהבים

ללא תוספת סוכר | ללא גלוטן

20-30 פרוסות

20 דק' וזה מוכן!

בעיני הפשטות תמיד מנצחת!
וזה כנראה מה שהופך את המתכון הכל כך מוכר הזה לאחד המתכונים האהובים בכל הזמנים.
בגרסה ה"רגילה" שלו, השילוב המנצח הוא בין תערובת שוקולדית לשברי בסקוויט פתי בר ולכן בגרסה הדלת פחמימה שלו, נתחיל עם הכנה של עוגיות דלות פחמימה.

מצרכים:

2 כוסות של עוגיות שוקולד צ'יפס דל"פ, שבורות לחתיכות בגודל בינוני

1.5 כוסות שברי שוקולד מריר/ללא תוספת סוכר (כוס וחצי)

1 כוס חמאת שקדים

1/2 כוס סירופ מתוק ללא תוספת סוכר

1/4 כוס שמן קוקוס/חמאה מומסת

הכנה:

1. בקערה שמתאימה למיקרו להמיס ביחד שוקולד, חמאת שקד, סירופ מתוק, וחמאה (או שמן קוקוס).

2. לערבב ליצירת תערובת אחידה וחלקה.

3. לשפוך את תערובת השוקולד מעל העוגיות השבורות.

4. לגלגל את התערובת לגליל/לשטח בתבנית בגודל של 20/20 ס"מ (לרפד לפני כן את התבנית בנייר אפייה).

5. לשים במקפיא למשך 2-3 שעות עד שניתן לפרוס בקלות ל"עוגיות".

*לשמור במקפיא עד להגשה.


Beige and Black Modern Fashion Collection Email Header (1).jpg
DSC02154.jpg
רוצים להיות הראשונים לדעת 
על מתכונים חדשים והטבות?
הזינו פה כתובת מייל!

תודה רבה ! נשאר בקשר !

© זכויות שמורות לתפריט 2022

bottom of page