לביבות מהירות וקלות להכנה מזוקיני, שמתאימות גם לחנוכה ולכל יום אחר בשנה.
מה חשוב לכם לדעת פה?
למי מכם שלא אוהב לטגן, ניתן לאפות את הלביבות האלה בתנור.
מה עוד? הזוקיני מתרכך מהר מאוד בטיגון ולכן מספיק לנו טיגון טל של 2-3 דק' מכל צד עד שהלביבה זהובה ומוכנה לאכילה.

מצרכים:
2 זוקיני קלופים ומגורדים
2 כפות ממתיק סוכר חום
1 כפית גדושה קינמון טחון
1 ביצה
1/2 כוס קמח שקדים
שמן לטיגון
אבקת "כמו סוכר" לקישוט
הכנה:
1. להניח את הזוקיני המגורד בקערה למשך 10 דק' לפחות כדי שיגיר נוזלים. אחרי 10 דק' לסחוט את הזוקיני על גבי נייר מגבת או מגבת מטבח ולהעביר לקערה.
2. להוסיף לקערה עם הזוקיני ממתיק, קינמון, ביצה וקמח שקדים. לערבב היטב לקבלת תערובת אחידה.
3. במחבת לחמם שמן חצי עמוק ולטגן את הלביבות. 1 כף גדושה של תערובת לכל לביבה, טיגון של 3-4 דק' מכל צד עד להזהבה.
4. להמתין כמה דק' שיתקרר מעט ולפדר עם ממתיק אבקת סוכר לפני ההגשה.