top of page

ביס שוקולד בהתאמה אישית

ללא תוספת סוכר | ללא גלוטן

כ-20 חתיכות שוקולד

10 דק' וזה מוכן!

במעבר לשוקולד מריר, כזה ש"רק מבוגרים אוהבים" , מצאתי כל מיני דרכים להפוך אותו למעניין מפתיע ומספק. מגוון האפשרויות לתוספות והפתעות הוא כמעט אינסופי והופך את חווית ההכנה והאכילה למוצלחת במיוחד.
המלצה שלי – להכין עם הילדים, הם נהנים מזה חבל"ז!

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר 85% ומעלה/שוקולד מריר ללת״ס

1 כף טחינה גולמית

1 כף ממתיק 


אפשרויות לתוספות מגניבות מעל:

שקדים פרוסים, שברי אגוזי פקאן, שבבי קוקוס, אגוזי מקדמיה ועוד

** יש לי חברה שאפילו מוסיפה תבלינים כמו מלח גס וצ'ילי

הכנה:

1. לחמם את השוקולד עד להמסה בסיר קטן/קערה במיקרו .

2. לערבב עם מטרפה לתוך השוקולד המומס את הטחינה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

3. להניח נייר אפייה מעל תבנית/משטח שמתאים בגודל שלו למקפיא.

4. לשפוך את השוקולד מעל לנייר האפייה ולשטח עם מרית מריחה/כף (מה שיש לכם במגירה).

5. זה הזמן להיות יצירתיים ולפזר מעל השוקולד את התוספות הנחשקות.

6. אחרי פיזור התוספות להכניס למקפיא לשעתיים לפחות.

7. להוציא קרוב מאוד לזמן ההגשה ו"לשבור" את השוקולד לחתיכות.

*לאחסן במקפיא או במקרר.

bottom of page