top of page

קרקר שכולו טוב

15 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

20-25 קרקרים

30 דק' וזה מוכן!

קרקר בריאות שמלא בכל טוב והופך להיות ההתאהבות הבאה שלכם.
מה חשוב שתדעו פה?
אפשר בקלות להפוך את הקרקר הזה למתוק.
מה יורד?
מלח וזרעי פשתן.
מה במקום?
קינמון, ממתיק ומעט שומשום.
2 הגרסאות נהדרות ליד התה או הקפה.

מצרכים:

100 גרם גרעיני דלעת

100 גרם גרעיני חמנייה

3 כפות זרעי פשתן

100 גרם קמח שקדים

3 כפות שמן זית

2 ביצים

קורט מלח

הכנה:

1. לחמם תנור ל-180C ולהכין תבנית עם נייר אפייה מעל.

2. בקערה בגודל בינוני לערבב ביחד את כל הרכיבים (אפשר לקלות את הגרעינים לפני כן כדי לקבל מרקם סופי יותר פריך).

3. לשטח ולרדד את התערובת בין 2 ניירות אפייה. 

4. לסמן חיתוך של הקרקרים עם סכין או עם גלגלת של פיצה.

5. להכניס לאפייה לתנור שחומם מראש ל-180C למשך 15-20 דק', עד להזהבה.

6. אחרי שמוציאים מהתנור, להמתין קצת לקירור ולהפריד את הקרקרים. 

7. במידה ויש קרקרים במרכז המגש שלא נאפו מספיק, אפשר להפוך אותם ולהחזיר לתנור לעוד 5-6 דק'.


bottom of page