top of page

קרקר קראנצ'י מדליק

8 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

20-25 קרקרים

18 דק' וזה מוכן!

קרקר בריא, מזין ומשביע עם זמן הכנה של פחות מ-10 דק'.
ועכשיו לשאלת השאלות?
מה עושים עם החלמונים שנשארים לנו במתכונים?
אני אוהבת להכין מהם שקשוקה או עוגיות שהמתכון בהן דורש חלמון בלבד (למשל עוגיות קוקוס ושוקולד ששמתי לכם בקטגוריה של העוגיות).
את החלמונים אתם יכולים דרך אגב לשמור במקרר כמה ימים לפחות.

מצרכים:

1 כוס קמח שקדים

1 חלבון של ביצה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית אבקת שום/בצל

1/2 כפית פפריקה מתוקה

שומשום/פרג/קמח, לקישוט

הכנה:

1. לחמם תנור ל-180C.

2.  בקערה בגודל בינוני לערבב ביחד את כל הרכיבים.

3. ללוש את התערובת עד לקבלת בצק ולרדד בין 2 ניירות אפייה.

4. לחתוך את משטח הבצק למרובעים/באופן חופשי.

5. לפזר מעל קצח/פרג/שומשום/גבינת פרמז'ן או כל מה שמתחשק לכם.

6. להכניס לתנור למשך 8-12 דק', עד להזהבה קלה.

* לצנן לגמרי לפני שמפרידים בין הקרקרים.


Beige and Black Modern Fashion Collection Email Header (1).jpg
DSC02154.jpg
רוצים להיות הראשונים לדעת 
על מתכונים חדשים והטבות?
הזינו פה כתובת מייל!

תודה רבה ! נשאר בקשר !

© זכויות שמורות לתפריט 2022

bottom of page