top of page

קרקר מוצרלה ותבלינים

7 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

15-18 קרקרים

15 דק' וזה מוכן!


קרקר מבצק על בסיס גבינת מוצרלה שנותנת לו מרקם כייפי לנשנוש.
מה כייף ושווה פה במיוחד?
יש פה זמן תנור קצר של כמה דק' ויש לכם חטיף מוכן.

מצרכים:

½ כוס גבינת מוצרלה מגורדת

½ כוס קמח שקדים

¼ כפית אבקת שום

¼ כפית מלח

1 חלמון ביצה

תוספות אם מתחשק לכם: שומשום, אורגנו, תימין וכד'

הכנה:

1. לחמם תנור ל-220C ולהכין תבנית עם נייר אפייה.

2. בקערה שמתאימה למיקרו לערבב ביחד את כל החומרים למעט החלמון.

3. להכניס את הקערה למיקרו ל-30 שניות.

4. ללוש את תערובת הבצק בידיים ולהוסיף את החלמון.

5. לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה.

6. לחורר קלות את הבצק עם מזלג ולסמן חיתוך של הקרקרים לצורה שאנחנו רוצים.

7. להכניס לתנור לאפייה למשך כ-6 דק' עד שמזהיב.

8. להוציא מהתנור, להפוך את הקרקרים לצד השני ולהכניס לתנור ל-2-3 דק' נוספות.

* לצנן לגמרי לפני שמגישים או מאחסנים.

bottom of page