top of page

קרקר חמסה

10 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

15 קרקרים

20 דק' וזה מוכן!

מתכון פשוט שהוא בגדר קסם בעיני! טעים!!! כמה טעים!

אז קבלו מתכון לקרקר חמסה! קרקר שיש בו חמישה סוגי גרעינים וזרעים ויקח לכם חמש דק׳ להכין!
הקרקר הזה קריספי בטירוף! וראו הוזהרתם! הוא ממכר!!

מצרכים:

1/2 כוס גרעיני חמניה 

1/2 כוס גרעיני דלעת 

1/2 כוס שומשום 

3 כפות זרעי פשתן

2 כפות זרעי צ׳יה

2 חלבונים 

הכנה:


1.לחמם תנור ל-180C ולהכין תבנית עם נייר אפייה מעל.

2.בקערה לערבב ביחד את כל הגרעינים/זרעים. 

3.להוסיף לתערובת את החלבונים ולערבב עד ליצירת תערובת דביקה ומעט עיסתית.

4.לרדד את התערובת בין 2 ניירות אפייה למשטח דק ככל הניתן. 

5.להסיר בעדינות את נייר האפייה העליון ולהכניס לתנור לאפייה של 8-10 דק׳, עד להזהבה.

6.להניח בחוץ לקירור למשך 10 דק׳. לשבור באופן חופשי את המשטח שקיבלנו לקרקרים בגודל הרצוי. 

*לאחסן בכלי סגור במקום מוצל בטמפ׳ החדר.

bottom of page