top of page

קרקר זיקית מ-3 רכיבים

8 דקות אפייה בתנור

ללא גלוטן | דל פחמימה

20-25 קרקרים

20 דק' וזה מוכן!

פשוט ברמות אחרות וטעים אש!
ולמה אני קוראת לזה קרקר זיקית ? משום שהוא משנה את טעמו וצבעו לפי התבלינים שמוסיפים לו.

מצרכים:

1 כוס קמח שקדים

1/4 כוס מים

1 כף שמן זית


אפשרויות תיבול:

-פפריקה מעושנת עם אבקת שום

-כמון עם מלח ואבקת בצל

הכנה:

1. לחמם תנור ל-200C. 

2. בקערה בינונית לערבב את הרכיבים לפי הסדר הבא: קמח שקדים, תבלינים, שמן זית ומים.

3. לשטח ולרדד את התערובת בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה.

4. לעשות סימונים לחיתוך הקרקרים עם גלגלת פיצה/סכין רגילה.

5. להכניס לתנור לאפייה למשך 8-10 דקות, או עד להזהבה קלה.

6. במידה והקרקרים שבמרכז המגש עדיין לא עשויים מספיק, יש להפוך ולהחזיר אותם לתנור ל-3-4 דק' נוספות.

* לצנן לפני שמפרידים בין הקרקרים, מאחסנים או מגישים.

bottom of page